29/01/2017

Zipato

Ce este Zipato?

Zipato este un sistem interactiv de securitate si automatizare bazat pe o tehnologie de tip cloud. Acesta iti permite sa automatizezi toate dispozitivele smart din casa, sa urmaresti in timp real ce se intampla in locuinta ta cu ajutorul camerelor de supraveghere si sa primesti instant alerte in cazul unei probleme de securitate.

Zipato este o solutie optima si de noua generatie pentru securitatea familiei si a casei tale, aceasta oferindu-ti posibilitatea de monitoriza locuinta, cat si primirea notificarilor in cazul uni incendiu, a unei inundatii sau scurgerilor de gaze. Zipato totodata te va ajuta sa salvezi energie monitorizant consumul energiei si permitandu-ti sa controlezi de la distanta toate luminile din casa, temperatura din incapere si toate dispozitivele consumatoare de energie electrica.

 

 

 

ZipaTile – All in One

ZipaTile este sistemul complet pentru automatizarea casei sub forma unui singur produs. Acesta poate fi montat usor pe perete in orice casa. Venind cu un numar foarte mare de senzori inclusi, ZipaTile va inlocui numeroase sisteme de securitate, termostate, camere IP si alarme, toate elementele mentionate mai sus plus multe altele intalnindu-se intr-un singur device smart si elegant.

 

 

 

Securitate

ZipaTile este un sistem complet de securitate într-un singur dispozitiv. Totodata panoul de control are de asemenea detector de mișcare, senzor de zgomot, senzor de șoc și o sirenă integrată. În plus, este supravegheat permanent 24/7 prin statia de monitorizare gratuita, care va va alerta in cazul oricărui incident. De asemenea, acesta are o camera IP, care va
permite sa faceti o fotografie sau un film, pentru a va oferi informații in timp real
despre incident. ZipaTile poate fi folosit prin utilizarea de mai multe
senzori suplimentari care comunică prin protocoalele suportate.

 

 

 

Monitorizare video

ZipaTile poate descoperi mai multe camere IP disponibile in retea.
Acest lucru va permite sa vedeți ce se intampla in casa, chiar dacă sunteți
plecat. Trebuie doar sa va conectati la ZipaTile folosind aplicatia Zipato. În acest fel veți putea
sa pastrati legatura cu casa chiar și atunci cand sunteti plecat.

 

 

 

 

Ingrijirea persoanelor in varsta

În afară de detectarea intrușilor, ZipaTile poate fi folosit ca o alarmă de activitate pentru îngrijirea persoanelor în vârstă.
Odata activat, ZipaTile va declanșa o notificare de fiecare dată când nu există nici o
mișcare sau o altă activitate pentru anumită perioadă de timp. Posibilitate
de a conecta senzori suplimentari va ajuta să creați un sistem complet de ingrijire pentru varstinici.

 

 

 

GATEWAY

Depinde de ce model de ZipaTile aveți, vă puteți conecta diverse
dispozitive utilizând protocoale de comunicație, și posibilitatea de a le controla utilizand panourile de comanda Zipato sau chiar telefonul mobil, indiferent unde vă aflați. Va rugam sa verificati specificatiile tehnice ale panoului dumneavoasta ZipaTile pentru a sti ce fel de protocoale sunt integrate.

 

 

Control de la distanta

Descarca aplicatia Zipato din Apple Store sau Google Play Store si controleaza panoul ZipaTile de oriunde de pe glob. Prin panoul de comanda puteti controla de la distanta si modulele conectate (Luminile, caldura, etc…)