29/01/2017

Vera

 

Vera este sistemul usor de folosit care iti ofera siguranta de care ai nevoie in propia casa inteligenta. Prin simplitatea solutiei vei putea utiliza tehnologia Vera pentru implementarea rapida a unui sistem de securitate pe care il poti controla de acasa, de la birou sau din vacanta, astfel vei fi conectat in timp real cu intreaga casa inteligenta.

 

 

 

 

Cu sistemul de climatizare de la Vera vei putea sa controlezi pierderile de energie in cazul incalzirii unei case intregi sau a unui apartament. Cu acest tip de tehnologie vei putea controla temperatura din casa si chiar opri de la birou aparatele climatice pentru a nu consuma mai mult decat este nevoie.

 

 

 

 

Acum poti avea un control mai mare asupra consumului de curent electric din intreaga locuinta. Cu sistemul inteligent Vera vei putea urmari ce dispozitive consuma mai mult decat este nevoie, iar din afara casei le poti opri fara nici o problema cu ajutorul aplicatie optimizata pentru toate sistemele de operare.

 

 

 

 

 

 

Controlul luminilor din intreaga casa a devenit din ce in ce mai simplu. Cu ajutorul intrerupatoarelor inteligente si a sistemului Vera vei putea acum sa nu iti mai faci griji ca ai uitat lumina aprinsa. Folosind sistemul inteligent vei putea verifica si inchide luminile din fiecare incapere a locuintei de la birou, din metrou sau masina.