29/01/2017

Fibaro

Sistemul Fibaro

Ofera un proces de instalare care elimina nevoia de a folosi metri intregi de cabluri. Modulele Fibaro in miniatura pot fi instalate in orice cutie de fire din perete, in spatele oricarui intrerupator de orice tip, si sunt compatibile cu orice tip de sistem electric.
Dispozitivele Fibaro nu sunt legate permanent la structura cladirii. Astfel ca daca doriti sa va redecorati apartamentul sau sa schimbati designul interior, nu va fi nici o problema. Este suficient sa scoateti modulul si sa il instalati in alta parte. Multumita retelei, modulul isi va actualiza locatia si va relua comunicarea cu componentele sistemului.

 

 

Compatibilitate si tehnologia Z-Wave

Fibaro ofera libertatea controlului si a comunicarii, fiind compatibil cu majoritatea telefoanelor mobile.
Fibaro este compatibil cu produse wireless de la aproape 300 de producatori independenti, si cu alte dispozitive care pot fi controlate utilizand sisteme produse de competitorii nostri.
Este compatibil cu toate camerele IP de pe piata – in urma detectarii unui incident, sistemul va trimite o imagine sau un videoclip pe telefonul dumneavoastra.

 

 

 

Sistemul Inteligent

Sistemul Fibaro verifica si monitorizeaza statusul dispozitivelor individuale si, daca este necesar, va informeaza in privinta unui accident. Este singurul sistem de pe piata care stie exact pozitia unei jaluzele sau a unui oblon, etc. Se actualizeaza automat. Creaza automat backup pentru setarile salvate si le trimite apoi la servere externe. Componentele alimentate de la baterie va informeaza inainte ca este nevoie sa schimbati sursa de alimentare. Daca plecati in vacanta si uitati sa opriti caldura, Fibaro va trimite o notificare prin care va anunta ca trebuie sa o opriti.

 

 

 

Interfata grafica

Este singurul sistem cu o interfata configurata simplu care va permite sa schimbati dependentele intre dispozitive, scenele si intregul sistem de pe orice computer, oricand, fara ajutorul unui specialist si fara sa sunati la serviciul tehnic.

 

Securitate

Sistemul Fibaro poate integra un sistem de alarma deja existent.
Fiecare componenta a sistemului poate opera independent de unitatea centrala. Daca unitatea centrala este defecta si sistemul detecteaza un foc de exemplu, fiecare componenta va decide independent unde sa deschida jaluzelele, sa deschide ferestrele, usile, sa porneasca sistemul de ventilatie, etc. Nu aveti nevoie de o conexiune VPN sau de o adresa de IP static pentru a va controla sistemul de la distanta.