26/09/2017

Construieste Inteligent – Transforma Spatiile Imobiliare in Locuinte Eficiente si Atractive

Sistemele inteligente sau de automatizare a caselor sunt un real ajutor pentru dezvoltatorii care vor sa adauge un plus de valoare ofertelor imobiliare.

 • Cumparatorii sunt dispusi sa plateasca mai mult daca primesc mai mult

  Integrarea sistemelor inteligente in proiectul tau imobiliar este o decizie pe care nu o vei regreta. Nevoile celor care vor sa achizitioneze o locuinta au evoluat masiv, in comparatie cu felul in care se prezentau in trecut. Cumparatorii de case au un orizont mult mai larg si anumite particularitati care vor imbunatati viitoarea locuinta in mod dramatic le vor atrage cu siguranta atentia, mai ales pe o piata unde majoritatea ofertelor sunt similare si este greu de gasit ceva care sa iasa in evidenta in mod pozitiv.

 • Spatii imobiliare inteligente pentru clienti inteligenti

  Automatizarea caselor si noile tehnologii au un impact pozitiv asupra sectorului imobiliar. Posibilii cumparatori sunt dornici sa integreze aceste tehnologii in viitoarele lor case si sunt chiar dispusi sa plateasca mai mult pentru o casa deja dotata cu sisteme inteligente.

  Studiile arata clar ca elementul pe care cei mai multi cumparatori il iau in considerare atunci cand iau o decizie asupra viitoarei locuinte este siguranta. De asemenea, s-a constatat ca locul al doilea este ocupat de tehnologia integrata in casa, din varii motive, de la confort la factori care determina un consum mai mic de energie electrica.Ei bine, solutiile pe care noi le putem oferi dezvoltatorilor imobiliari sunt caracterizate tocmai de acesti trei factori: siguranta, confort si eficientizare.

 • Cum transforma sistemele noastre inteligente spatiul tau imobiliar

  Sistemele de automatizare ofera diferite functii si caracteristici unei locuinte. Noi iti putem oferi sisteme de monitorizare, securitate, control al termostatelor, control asupra dispozitivelor din locuinta (precum aerul conditionat), solutii pentru sistemele de iluminat si incalzire si multe altele. Toate acestea sunt concepute astfel incat sa eficientizeze costurile si sa minimizeze atat efortul dezvoltatorului imobiliar, cat si pe cel al viitorului proprietar. In plus, inseamna mai mult confort si mai putina energie consumata.

 • Fii cu un pas inaintea celorlalti

  Avand in vedere ca oferta de case cu sisteme inteligente integrate este inca in stadiu incipient, dar ca cererea de pe piata incepe sa devina din ce in ce mai mare, spatiile tale imobiliare pot deveni un punct de referinta in domeniu, iar noi te putem ajuta in acest sens, punandu-ti la dispozitie tehnologia necesara pentru a vinde mai mult, mai repede si mai bine. Media de varsta a cumparatorilor de case a scazut in ultimii ani, iar pentru tineri automatizarea casei este un criteriu important atunci cand decid sa investeasca pentru viitor.

 • Avem solutii pentru toate tipurile de imobile

  Impreuna cu tine vom gandi, cauta si gasi cele mai eficiente solutii pentru spatiile tale imobiliare, din punct de vedere financiar. Investesti cat vrei, in functie de ce tip de sisteme vei alege, noi configuram si montam produsele, iar spatiul imobiliar se va vinde mai repede, astfel incat tu iti vei amortiza investitia in cel mai scurt timp.